Proste C.V.O.K. House

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sťahovanie z blog.cz

Nikdy som nebola na úvodné rečičky. Slávnostné príhovory mi od narodenia nešli a blábolom o šťastnom novom začiatku tiež veľmi neverím takže... Mnohých asi sklamem, ale žiadne veľké BOOM od tohto článku nečakajte.
Ak sa nechápavo pýtate, o čo tu potom vlastne tej streštenej pubertiačke ide, stačí vám vedieť, že Cvočka má v pláne presedlať zo státisícovej domény .cz na slovenskú blogovú scénu. So pokojným svedomím môžete následujúci zvyšok nezmysluplných blábolov preskočiť a ísť sa venovať niečomu plnohodnotnejšiemu. Ak však tento článok číta niekto, kto s mojou tvorbou už aké-také skúseností má, či už ako fanúšik alebo kritik českého cvokHausu, (alebo nedajbože moje súkromie naruší zblúdilý rodinný príslušník, ktorého pekne prosím aby nestrkal nos do vecí do ktorých ho nič), môže pokračovať ďalej a v konečnom dôsledku sa dozvedieť, prečo taká náhla zmena.

Future World Music - New Beginnings

 
Inu, milý čitateľu. (varovanie prvé - zvykaj si na "moderné" skratky a záplavu čechizmov, ktoré sa na mňa nalepili) Po šiestich neopakovateľných rokoch prežitých na susednej doméne, som sa rozhodla dať navždy zbohom mojim prvým blogom o Harrym Potterovi, stránkam o "kedysi mne", naivnej štrnástke v krutom ľudskom svete plnom neprekonateľných nástrah, taktiež ako aj webom s autorskej tvorby tak prastarej, že budila dojem tvorby písania snáď  ešte v časoch, keď dinosaury žili.
O áno. *dramatické ticho* (poznámka druhá- text ohraničený hviezdičkami symbolizuje opis vonkajších faktorov a iné, nepriame autorovie poznámky. bohužiaľ, ako veľký nadšenec RPG sa tohto zlozvyku aj napriek snahám nemôžem zbaviť, trieskam to automaticky bez rozmyslu, preto prosím nezhovievavých čitateľov o strpenie). C.V.O.K. sa prehupol štádiom keď celé dni vysedával pred monitormi PC a písal od svitu do mrku o najrôznejších nezmyselnostiach. C.V.O.K. sa plný odhodlania, rozhodol povzniesť na vyššie štádium bytia. *nemohla si pomôcť a požičala si repliku zo Star Gate-u* 
Plnohodnotnejší život sprevádzaný hlavne mottom súdruha Lenina "Učiť sa, učiť sa, učiť sa!" sa budem snažiť započať tak, že si opravím štvrťročný prepad z matematiky a nedostatočnú z fyziky. A ako ďalšie body vedúce k dokonalosti sa pokúsim prestať si ohrýzať nechty, upratať izbu a žiť zdravo, nenadávať, dodržiavať všetky zásady mladého Skauta a v konečnom dôsledku možno aj prestať fajčiť... (bod tretí: Už to tak je, som biedna existencia ktorá sa pokúša o záchranu. Hm, ktovie ako to dopadne?) Ale výlevy mojej duševnej stolice vás tu zaujímať nebudú, takže sa radšej vráťme späť k téme druhého, internetového JA.

C.V.O.K. (doplnenie informácii pre nevzdelancov po štvrté:  Centrálne Vojensky Orientovaná Konfederácia ako ma už kedysi veľmi dávno pokrstili spoluhráči jednej RPG na Mass Effect *Máva im na pozdrav*),  zanechal detské hry a blbnutia a týmto sa vracia ako seriózny začiatočník, ktorého cieľom je zlepšiť sa. Ako tak v písaní, tak vo fotografovaní. PRETO sa presúvam z osídlia napudrovaných cicušiek "rúžového zla", šialených fanatikov amerických hviezd kanálu Disney Chanel a zahraničných spamerov, TU. Na snáď posledný, odpadom neznečistený kúsok kybersveta, ktorý si zachoval svoju tvár. Dobre. Možno to tu nemá také dizajnových vymožeností *robenie layov jej bude chýbať* a státisícové návštevnosti ako český blogový systém, ale osadenstvo blogerov, obsahy článkov a komunita čitateľov je tu omnoho príjemnejšia.
Neviem či to je len mylný prvý dojem ale niekoľko týždňovým pozorovaním som dospela k názoru, že tu je to správne miesto pre večného snílka ktorý sa prebúdza z naivného detského sna a chce ísť vyššie. Chce sa zlepšovať, chce počuť názory čitateľov, chce... úplne obyčajnú vec, ktorá na blog cz nie je možná. C.V.O.K. chce, aby ho brali vážne.

Páni, nakoľko som si myslela že zo seba vypotím tak maximálne vetu, dve, opäť sa to zvrtlo >.<
Môj večný problém... Príliš veľa kecám. Opisujem somariny namiesto toho, aby som prešla k veci.

Takže K VECI:


1. Som úplný začiatočník ktorý je pripravený poučiť sa z vašej kritiky. (ale pekne vás prosím,  berte ma s nadhľadom. viem že nie som dokonalá, ale snažím sa a začiatky sú vždy kostrbaté... pre to by som vás veľmi pekne nechala poprosiť, aspoň sa zo mňa nesmejte dobre? =(
2. Rubriky PÍŠEM a FOTÍM podliehajú autorským právam. Akékoľvek kopírovanie a zverejňovanie bez povolenia autora je trestné

3. Ďakujem za návštevu a zanechaný komentár



S pozdravom
C.V.O.K. Morriardy

Na úvod | stály odkaz

Komentáre

  1. TU.
    Na snáď posledný,odpadom neznečistený kúsok kybersveta,ktorý si zachoval svoju tvár.=toto ma celkom dostalo !
    Píšeš priamo a úprimne...a to mám rada :-)
    - prajem Ti spokojnéTU strávené chvíle !
    publikované: 12.12.2011 09:34:56 | autor: vyfack-naiv (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Cvokýýý
    vitaj, zdá sa, že si taký ľudský tajfúnik a to je dobre!
    publikované: 12.12.2011 12:44:04 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014